Akses pada pasaran OTC di Forex dan kontrak CFD. Perkhidmatan untuk peniaga profesional. Maklumat dan operasi berkaitan. Spread Redaksi Dinamik hingga 0 pip. Pelaksanaan sempurna, akaun Islamik, program bonus dan lain-lain.
Profil
Larson&Holz menjalankan perniagaan menerusi wakil rantaian yang bertindak mengikut lesen francais dan persekitaran yang di kawal selia oleh negara berdaftar.
Kawal selia
Kami menawarkan komisen pembayaran terbaik dalam industri. Anda dijemput membuka partner’s ofis di bandar atau menjadi wakil-web syarikat.
Perkongsian
Spread pasaran bermula dari 0,1 pip dan pelaksanaan yang cemerlang. Pilihan tammbahan untuk profesional- akaun Islamik, program bonus dan lain-lain.
Kelebihan
Teknologi maju abad ke XXI untuk peniaga. Sistem online automatik bagi deposit dan pengeluaran. Pelaksanaan pasaran tanpa requites. Akaun tanpa deposit dan lain-lain.
Teknologi
Kami amat terbuka untuk sebarang idea-idea baru dan sentiasa meningkatkan perkhidmatan kami. Sasaran teras Pembangunan kami ialah mewujudkan keadaan paling selesa bagi peniaga abad ke XXI.
Pembangunan
 Kaedah terbaru pengisian akaun dan pengeluaran telah ditambah baru-baru ini.
27.04.2017
 Peniaga yang bekerja dengan kontrak CFD dalam saham syarikat terbesar dunia adalah dijemput untuk menyemak jadual pembayaran dividen yang terkini
27.04.2017