Aktiviti Amal

Program amal Larson&Holz IT LTD disasarkan untuk menangani masalah sosial dan kesihatan kepada yang kurang bernasib baik di seluruh dunia. Program ini memberi tumpuan kepada aspek seperti kekurangan makanan, kebajikan untuk kanak-kanak, pemulihan sosial, sokongan pelarian dan perlindungan spesis yang terancam.

Mana-mana syarikat hari ini ingin menggunakan keuntungan bukan sahaja untuk pembangunan perniagaan bahkan untuk keperluan masyarakat. Merubah dunia di sekeliling kita mengubah hidup kita dengan lebih baik: dan ia tidak ternilai.

Dalam rangka kerja program Amal kami bekerjasama dengan organisasi berikut; UNICEF, International Red Cross, Amal Antarabangsa yang menyokong anak-anak yatim ‘SOS Children’s Villages‘, Amal Saint-Petersburg ‘Pusat pemulihan sosial untuk dewasa dan kanak-kanak cacat di daerah Admiralteysky’, IFAW – Dana Antarabangsa untuk Kebajikan Haiwan.

Larson&Holz IT LTD memperuntukkan wang untuk bantuan kemanusian yang diagihkan ke rantau Afrika untuk kemarau dan kelaparan, kepada kem pelarian, yang telah hilang tempat tinggal dan harta disebabkan oleh peperangan. Kami menawarkan sokongan kewangan untuk program pemulihan kepada yang cacat dan juga untuk keluarga mereka.

Bantuan kepada haiwan yang jarang dijumpai, Larson&Holz menjaga salah satu daripada penghuni unik di Zoo Lenigrad - cotton-top tamarin, menjadi penjaga rasmi haiwan tersebut. Larson&Holz aktif mengambil bahagian dalam program keselamatan badak putih yang kian pupus. Syarikat menyediakan wang bagi sokongan terakhir spesis haiwan, menambah baik habitat mereka dan membangunkan projek penempatan buatan bagi populasi utara badak putih.

Kerja amal, oleh Larson&Holz bagi kanak-kanak termasuk sokongan kewangan untuk organisasi antarabangsa anak yatim dan program bantuan psikologi dan pemulihan sosial untuk kanak-kanak yang cacat. Syarikat juga membiayai rawatan perubatan bagi peningkatan kualiti hidup untuk anak-anak yatim dan kanak-kanak daripada keluarga yang serba kekurangan.


 Kaedah terbaru pengisian akaun dan pengeluaran telah ditambah baru-baru ini.
27.04.2017
 Peniaga yang bekerja dengan kontrak CFD dalam saham syarikat terbesar dunia adalah dijemput untuk menyemak jadual pembayaran dividen yang terkini
27.04.2017