Amal

Mengubah dunia sekeliling kita kita mengubah kehidupan kepada yang lebih baik, dan ini adalah tidak ternilai.

Program Ihsan

Program ihsan Larson&Holz IT LTD adalah disasarkan pada sosial paling penting dan masalah perubatan bagi kurang upaya di seluruh dunia. Program ini tertumpu pada aspek seperti bantuan kepada mereka yang mengalami kekurangan makanan, kebajikan untuk kanak-kanak, pemulihan sosial, sokongan pelarian dan perlindungan spesies terancam.

Mana-mana tanggungjawab syarikat hari ini cenderung untuk menggunakan keuntungannya bukan sahaja untuk pembangunan perniagaan sendiri tetapi juga untuk keperluan masyarakat kita hidup bersama. Mengubah dunia sekeliling kita kita mengubah kehidupan kepada yang lebih baik: dan ini adalah tidak ternilai.


Dalam rangka program kebajikan, kami kita bekerjasama dengan organisasi berikut; UNICEF, Persatuan Palang Merah Antarabangsa, Kebajikan Anak Yatim Antarabangsa menyokong 'SOS Kanak-kanak kampung', Kebajikan Saint-Petersburg 'pusat pemulihan sosial untuk orang dewasa dan kanak-kanak kurang upaya di daerah Admiralteysky', IFAW - Dana Kebajikan Haiwan Antarabangsa.


LArson&Holz IT LTD memperuntukkan duit untuk bantuan kemanusian dimana disalurkan kepada wilayah Afrika dari kemarau dan kelaparan, ke kem-kem pelarian yang kehilangan rumah dan harta benda mereka akibat peperangan. Kami menyediakan sokongan kewangan untuk program pemulihan untuk orang kurang upaya dan keluarga mereka.

Memberi bantuan kepada haiwan yang jarang ditemui Larson & Holz menjaga salah satu Zoo Leningrad yang unik - cotton-top tamarin, menjadi penjaga rasmi haiwan. Larson & Holz mengambil bahagian secara aktif dalam program menyelamatkan badak putih terancam. Syarikat menyediakan wang sokongan untuk haiwan terakhir didalam spesis mereka, menambahbaik habitat mereka dan membangunkan projek-projek untuk membina semula populasi utara badak putih.


Kerja kebajikan, dilakukan oleh Larson & Holz untuk kanak-kanak termasuk sokongan kewangan untuk organisasi anak yatim antarabangsa dan program bantuan psikologi dan pemulihan sosial untuk kanak-kanak kurang upaya. Syarikat juga menyalurkan dana rawatan perubatan dan terlibat dalam meningkatkan kualiti hidup untuk anak-anak yatim dan kanak-kanak dari keluarga yang kurang bernasib baik.