Wakil on-line

Atas talian atau wakil web -adalah ejen syarikat-syarikat yang menerima pelanggan melalui internet dan mendapat komisen bagi setiap lot. Berbeza daripada wakil web pejabat luar talian yang tidak mempunyai pejabat sebenar dan bekerja tanpa berdaftar dengan badan undang-undang. Jika anda ingin membuka ibu pejabat ataupun cawangan adalah berbeza dengan kerjasama bersama lebih tinggi perbelanjaan, keuntungan dan tanggungjawab. Anda boleh mendapatkan maklumat lebih lanjut mengenai wakil pejabat luar talian disini.


Kita kembali kepada kerjasama atas talian. Untuk menjadi rakan kongsi dan mendapatkan pelanggan, dipanggil rujukan kepada syarikat kami, anda tidak perlu mengumpul apa-apa dokumen. Apa yang anda perlu lakukan adalah hanya mendaftar akaun sebenar dan anda tidak perlu untuk melengkapinya. Akaun anda ( log masuk) adalah nombor rakan kongsi tunggal anda. Seharusnya log masuk anda adalah 123456


Sekarang, jika anda meletak banner di dalam internet, hantar mesej di dalam forum dan blog, anda cuma perlu masukkan pautan ini https://www.lh-broker.com/msa/123456, dan jika sesiapa mengikuti pautan laman web di komputer individu ini akan di tanda dengan kod istimewa, dipanggil cookie.Kemudian individu tersebut dijadikan rujukan di masa hadapan jika membuka akaun, secara automatik mereka akan diletak dalam kumpulan anda, anda boleh melihat akaun mereka di dalam bahagian kawasan peribadi. (Rujukan saya ) dan akan mendapat komisen setiap rujukan perdagangan. Lebih-lebih lagi, jika pelanggan akan membuka akaun dalam masa 6 bulan secara automatik akan dilampirkan kepada log masuk anda.


Di bawah anda boleh mencari carta dengan ganjaran komisen untuk 1 lot standard (= 100 000 mata wang asas) untuk wakil web. imbuhan tersebut dikira sewajarnya apabila transaksi pelanggan adalah lebih besar atau lebih kecil daripada satu lot. Sebaik selepas perdagangan penuh (harga pembukaan harus berbeza daripada harga penutup pada sekurang-kurangnya 3,0 pips) ditutup. komisen secara automatik dihantar ke dalam akaun anda. Bila, perbezaan di antara harga buka dan tutup kurang daripada 3 pip sahaja 50% dari pelarasan komisen yang dinyatakan:

Perkhidmatan rujukan Pembayaran Mula Comm Pelarasan Pengeluran
Akaun Tanpa-deposit Selepas pengisian 3$ Setelah dagangan ditutup >100$
Akaun Tanpa-deposit Selepas 3 lot 5$ Setelah dagangan ditutup >100$
Akaun real , Klasik Dari mula 10$ Setelah dagangan ditutup >100$
Akaun real, NDD Dari mula 2$ Setelah dagangan ditutup >100$
Akaun Demo Tidak Tidak Tidak Tidak

Komisen adalah selaras dalam mod masa yang sebenar dan tepat setelah dagangan ditutup. Kita boleh guna untuk dagangan atau pengeluaran apabila baki melebihi USD100.

Agen akaun mungkin menggunakannya untuk perdagangan, untuk baki operasi (penambahan) dan pasti untuk pengeluaran imbuhan, anda dialu-alukan untuk memilih mod manual ataupun automatik.


Dengan itu akaun wakil web adalah akaun perdagangan tetap ia adalah ganjaran tambahan untuk menarik minat pelanggan. Ia boleh pada mana-mana jenis akaun seperti Start, Standard, Safe, NDD dan juga Non Deposit. Walaupun kami tidak mencadangkan untuk menggunakan akaun Non Deposit agen pertama. Jika anda tiada perancangan untuk menambah mereka. Sila ambil perhatian bahawa dari semasa ke semasa sistem memadam akaun Non Deposit lebih-lebih lagi jika anda telah memilih akaun Non Deposit untuk membayar komisen imbuhan bermula hanya apabila tempoh hari pokok itu berakhir.


Adalah amat disyorkan untuk mendaftar akakun agen pada Start, Standard, Safe, NDD. Penambahan tidak wajib bagi pembayaran komisen.

Maklumat yang lebih terperinci boleh diperolehi didalam kawasan peribadi bagi rakan kongsi atas talian.

Buka akaun Dapatkan pautan rujukan