Mengenai pertandingan

Setiap bulan Larson&Holz It Ltd memegang pedagang sepanjang peraduan melalui akaun nyata lebih dari 100 USD. Akaun bukan deposit menyertai peraduan selepas mendeposit dana sebenar.


Anda tidak perlu mendaftar berasingan bagi peraduan ini. Anda perlu membuka akaun sebenar pada mana-mana perkhidmatan, menambahkan dengan apa-apa amaun lebih daripada USD100 dan dalam masa 5 hari bekerja secara automatic ditempat didalam jadual penilaian khas. Pada asas dimana peraduan diadakan. Terdapat 10 hadiah, ditempatkan setiap bulan; jumlah dana hadiah kebiasaannya lebih daripada USD10000. Jika anda mempunyai lebih akaun nyata dan semuanya menyertai peraduan ini. Pada minggu pertama pada setiap bulan keputusan akan diumumkan, hadian akan didepositkan pada akaun dagangan dan peraduan baru akan dimulakan serta-merta. Anda dijemput untuk menyertai peraduan ini dan mendapat hadiah yang tanpa had setiap masa. Maklumat tentang semua pemenang peraduan disimpan pada laman yang berasingan.


Tempat didalam jadual peraduan diuruskan mengikut dengan pengurangan hasil bulanan; pengiraan hasil menjadi lebih tepat didalam peratusan bermula daripada pada masa pedagang telah memasuki peraduan hingga tarikh terakhir bulan tersebut. Semua pedagang yang baru mendaftar dan mengisi semula akaun yang telah menyertai peraduan pada mana-mana tarikh dibulan tersebut, tetapi mereka mempunyai peluang untuk mendapat hadiah pada bulan ini. Pada minggu pertama bulan depan keputusan semua peserta akan dibatalkan dan peraduan baru akan dimulakan.


Terdapat banyak fungsi bagi jadual penilaian. Sebenarnya, ia adalah rangkaian sosial sejagat pedagang. Anda boleh menyusun pedagang tetapi dimana-mana lajur, berbual dengan mana-mana pedagang. Didalam kawasan peribadi anda boleh memuat turun avatar, buka dan tutup pelbagai data peribadi. Dengan bantuan penilaian pedagang boleh menjumpai pelabur atau pelabur memilih pedagang.