PELAKSANAAN PASARAN

PERLAKSANAAN PASARAN dengan LARSON&HOLZ IT LTD

Keberkesanan strategi perdagangan perlu memasuki pasaran pada mod manual sebahagian besar bergantung kepada teknik-teknik perlaksanaan perintah. Terdapat dua jenis perlaksanaan perintah - Perlaksanaan Pasaran dan Perlaksanaan Segera, dimana mempunyai perbezaan utama diantara mereka.


Kenapa kita menggunakan perlaksanaan pasaran dan menganggapnya sebagai salah satu keuntungan utama kami?

Pelaksanaan Pasaran – adalah mod perlaksanaan perintah, merupakan kepentingan utama melaksanakan perintah dagangan dalam tempoh masa yang singkat. Teknologi ini digunakan lebih 90% oleh broker yang boleh dipercayai bertujuan untuk bekerjasama dengan pedagang yang profesional dalam jangka masa yang lebih lama, bukan pada kerugian pelanggan.Terdapat dua sebab untuk itu:


1) Hanya mod perlaksanaan pasaran boleh menyediakan perlindungan nilai yang berkualiti tinggi setiap posisi pelanggan kami. Pada permulaan yang pertama perlu memulakan perjanjian bersama ketua luar, dan kemudian membuat perjanjian sama di sebelah pelanggan. Perjanjian pembatalan bersama pelanggan dimana boleh dilakukan mengunakan perlaksanaan segera adalah tidak boleh diterima di sini.

2) Hanya mod perlaksanaan pasaran membenarkan broker untuk memberi jaminan tawaran akan dibuat walaupun dalam keadaan pasaran bergerak pantas dan untuk pedagang tidak akan mempunyai sebarang sebut harga semula, yang merupakan aspek yang sangat penting dalam kebanyakan strategi perdagangan.


Tidak seperti mod perlaksanaan segera, dimana pesanan dilampirkan pada sesetengah harga, di gelar petunjuk, perlaksanaan perintah dijamin oleh , walaupun harga berubah semasa beroperasi. Ia pergi tanpa mengatakan semasa tempoh pelaksanaan pesanan harga boleh menukar kedua-dua menjadi lebih baik untuk pedagang dan untuk lebih teruk, terutamanya apabila ia datang kepada pasaran cepat.


Namun perkara utama dalam situasi ini adalah perjanjian yang akan dibuat tanpa mengira apa jua keadaan, dan mungkin berlaku perubahan kecil dalam harga adalah tarif yang diperlukan untuk memasuki pasaran terbuka. Apa yang lebih, teknologi moden membolehkan kita untuk mengurangkan masa pelaksanaan pesanan dengan ketara, berbanding pelaksanaan segera, dan juga menutup sehingga 20% transaksi dengan "lebih baik daripada di pasaran" harga.

Mari kita lihat lebih dekat pada perlaksanaan pasaran:

Perbandingan perlaksanaan pasaran dan perlasanaan segera dari syarat-syarat perlaksanaan pesanan

Order execution parameters Pelaksanaan Pasaran Perlaksanaan segera
Berpihak kepada perubahan dalam harga sepanjang tempoh pelaksanaan pesanan Pesanan dilaksanakan atas terma yang lebih menguntungkan Pesanan dilaksanakan tanpa mengira perubahan harga ( perbezaan harga membentuk keuntungan broker)
Tidak menikmati perubahan harga sepanjang tempoh perlaksanaan pesanan Pesanan ini dilaksanakan dalam tempoh masa yang singkat mungkin pada harga yang efektif Sebut harga semula - pelaksanaan pesanan ditolak
Naik turun pada aras yang tertinggi Jaminan pelaksanaan pesanan Sebut harga semula berkemungkinan menyekat untuk memasuki pasaran
Berhenti rugi dan mengambil keuntungan yang ditetapkan Tersedia selepas memasuki pasaran Meletakkan parameter ke dalam permintaan adalah tersedia

Seperti yang boleh dilihat pada jadual ini, perlaksanaan pasaran memberi jaminan perlaksanaan pesanan walaupun dalam keadaan aktiviti pasaran yang tinggi anomalinya. Selain itu, dengan apa-apa perlaksanaan pasaran berfungsi sebagai peniaga pintar, lebih 20% dari pesanan Larson&Holz dibuat pada harga dengan 1-2 mata lebih baik pada pasaran ( kedua-duanya bermula pada dan penutupan pada yang ditetapkan), yang mewujudkan peluang tambahan untuk mendapat keuntungan.

Broker perdagangan matawang asing pertama yang menggunakan teknologi perlaksanaan pasaran*

Broker Technology Lewat pada
Pasaran bergerak perlahan
Lewat pada
Pasaran bergerak pantas
FXCM Pelaksanaan Pasaran 1/2-4 sec 3-12 sec
Larson&Holz Ltd Pelaksanaan Pasarann 1-3 sec 5-10 sec
Saxo Bank Pelaksanaan Pasaran 2-5 sec 9-20 sec
Gain Capital Pelaksanaan Pasaran 1-5 sec 5-15 sec
GFT Pelaksanaan Pasaran 1-4 sec 10-20 sec

Satu lagi kelebihan yang tidak dapat dinafikan Larson & Holz IT Ltd adalah yang menerapkan teknologi sebaran pasaran yang melayang. Broker menggunakan mod perlaksanaan pasaran untuk memegang posisi yang berbeza bila sebaran diperhatikan – mereka boleh memiliki semua pada kadar tetap atau berubah bergantung kepada keadaan pasaran. Dalam Larson & Holz tawaran sebaran mengikut kesesuaian keadaan pasaran semasa, bermaksud dimana mereka boleh mengurangkan kepada 0.1 mata ketika pasaran perlahan dan meningkat naik pada beberapa mata ketika harga berubah dengan cepat. Faedah broker diletakkan di dalam sebahagian sebaran daripada pembekal kecairan dan komisen tetap yang kecil, yang mengurangkan 7 hingga 1 dolar sejauh operasi perdagangan dibuat. Perbelanjaan pedagang adalah pampasan yang berkait rapat dan berkesan disebabkan oleh perlaksanaan pesanan yang berkualiti tinggi melalui perlaksanaan pasaran dan peniaga pintar - dan sehingga 20% daripada tawaran spread sebahagiannya atau sepenuhnya pampasan dengan cara memulakan dan menutup tawaran pada harga yang lebih menguntungkan. Kebijaksanaan tarif kami adalah bertujuan untuk menyokong pelanggan aktif, jadi komisen turun secara berperingkat sekiranya peniaga membuat sebilangan lot. Terima kasih kepada kebijaksanaan ini, Pedagang yang bekerja pada peringkat profesional di Larson & Holz IT Ltd mempunyai komisen mereka sendiri dikurangkan pada nilai yang terendah – kurang daripada $1 untuk setiap 100 ribu unit matawang asas.

Peratus dari operasi di Larson&Holz pada tahap yang berbeza dalam ForexFamily berdasarkan kepada keputusan siasatan dalaman Larson&Holz:

Oleh itu, perbelanjaan trader terdiri daripada sebaran dan komisen. Seperti yang diterangkan sebelum ini, Larson & Holz mempunyai tahap pasaran sebaran. Ia bermakna bahawa sebaran dikurangkan sebanyak yang boleh mungkin di pasaran terbuka. Sebaran sentiasa berubah, walau bagaimanapun, ia boleh diukur berdasarkan jumlah purata yang tertimbang (efektif). Komisen juga adalah pada tahap terendah dalam bidang ini dan boleh dikurangkan ke $ 1. Pengurangan komisen berlaku secara sistematik dalam 5 langkah. Jumlah purata sebaran efektif Larson & Holz yang boleh ditakrifkan oleh bilangan tawaran yang dilakukan pada tahap FF yang berbeza, dan dengan kenaikan tawaran keuntungan pada akaun Smart Dealer.

Broker perdagangan matawang asing pertama jumlah sebaran bagi pasangan mata wang utama*

Currency pairs Larson&Holz
Max - Min spread
Larson&Holz
Purata spread
Gain Capital GFT FXCM Saxo Bank
EURUSD 3,0-0,1 1,7 1,5 1,5 2,6 2
GBPUSD 3,0-0,5 2,1 2,2 2,2 3 4
USDCHF 3,0-0,8 2 1,9 1,9 3 3
USDJPY 3,0-0,7 1,7 1,2 1,2 2,4 3
USDCAD 3,0-1,0 2 2,3 2,3 2,8 4
AUDUSD 3,0-1,5 2,1 1,7 1,7 2,5 3
NZDUSD 4,0-3,0 3,3 2,3 2,3 3,4 4

*Bergantung kepada keputusan siasatan dalaman Larson&Holz